Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om os

Den Lille Tjeneste er stiftet i 2011 af Sara Ohlsson og Rasmus Bjerrum og findes nu i hele Danmark.

Tanken bag Den Lille Tjeneste er, at det skal være let at få hjælp med alle hverdagens små opgaver til en rimelig pris. Står man f.eks. og skal have sat en hylde op, skal man normalt først købe en boremaskine og andet udstyr. Det er den dyre løsning. Den enkle og billigere løsning er at bede en person i sit netværk om hjælp, til en pris man selv bestemmer. Det er her, Den Lille Tjeneste kommer ind i billedet: Vi formidler kontakt mellem personer, der har brug for hjælp, og andre, som gerne vil give en hånd.

Den Lille Tjeneste er inspireret af det amerikanske begreb "Collaborative Consumption" som dybest set er et fint ord for det at dele, låne ud og hjælpe hinanden i nærmiljøet. Collaborative Consumption vokser med stormskridt i USA og Den Lille Tjeneste er blandt de første til at introducere denne trend i Danmark.

Vi vil rigtig gerne høre din mening om Den Lille Tjeneste, så hvis du har idéer, forslag til forbedringer eller bare gerne vil give os en kommentar med på vejen, er du velkommen tilat sende en mail til info@denlilletjeneste.dk

Den Lille Tjeneste drives i Danmark af HinnerDu - mere information